Националният съвет на ДБГ заседава в Добрич

През уикенда "Движение България на гражданите" провежда Националния си съвет в Добрич, на който се очаква да утвърди номинациите за кметове и общински съветници и да вземе решения за явяването на местните избори, съобщават от централата на партията

Националният съвет на ДБГ заседава в Добрич

Тази вечер, от 19,30 часа, председателят и вицепремиер Меглена Кунева и нейните заместници, депутатите Найден Зеленогорски, Димитър Танев и Настимир Ананиев, както и секретарят на Парламентарната група на РБ Димитър Делчев, ще председателят и ръководството ще присъстват на срещата на кандидата за кмет на Добрич, издигнат от РБ в града, Йордан Йорданов, който е и областен координатор на ДБГ. Той ще представи пред бизнеса, работодатели и обществеността на Добрич концепцията си за развитието на общината през следващия мандат. Събитието ще се проведе в хотел „България“ в Добрич.



В събота от 13 часа, в хотел „България“ в Добрич, започва двудневното заседание на Националния съвет, в което участват всички областни координатори на партията от цялата страна и Изпълнителният съвет, както и Контролният съвет на ДБГ.

В неделя от 9,45 ч. е срещата на кафе на Меглена Кунева и ръководството със структурите на ДБГ в Добрич и общините от областта, както и с щаба на кандидата за кмет Йордан Йорданов.