Нарисувайте визията си за Добрич 2020

Областен информационен център - Добрич ще проведе конкурс за най-добра бъдеща визия на всяко населено място от областта. Идеите могат да бъдат представяни под формата на рисунка, скулптура, макети от картон, пясък или др. Конкурсът е част от националната кампания "Да създадем заедно България 2020", която мрежата от 28 центрове за популяризиране на кохезионната политика на ЕС и същесвуващите възможности в България изпълнява.

Нарисувайте визията си за Добрич 2020

В надпреварата могат да участват жители от цялата област. Инициативата има за цел да даде възможност както на по-млади, така също и на по-възрастни, да пресъздадат и представят бъдещият облик на своя роден град, по начин, по който те самите биха искали той да изглежда до 2020 г. Жури от специалисти в областта на изобразителното изкуство ще оцени творбитe. Най-оригиналните ще бъдат изложени в Художествена галерия - Добрич от 4 до 8 май. За отличниците в конкурса ще има атрактивни награди, които екипа на центъра ще раздаде на 9 май – по време на заключителния концерт на открито в Добрич. ОИЦ очаква творбите ви до 30 април на адрес: ул. "България" №12 - Информационен център на Община град Добрич.




Националната инициативата "Да създадем заедно България 2020" има за цел  популяризиране на новите оперативни програми за периода 2014-2020г. и насърчаване на потенциалните бенефициенти да кандидатстват с проекти.