Мис Колеж мечтае за екзотични държави и харесва Добрич от първия си ден в нашия град

Мис ВУМК Петя Комеава поддържа перфектната си фигура с ходене на фитнес през ден. Тя спечели конкурс за красота при първото си участие.

Мис Колеж мечтае за екзотични държави и харесва Добрич от първия си ден в нашия град

Петя Комеава от Ивайловград бе избрана за Мис Висше Училище Международен Колеж - Добрич на провелия се снощи конкурс за красота в ресторант "Мечока Бен".


 

Чаровната победителка е на 23 години и е студентка трети курс в специалност "Маркетинг и управление на хотелиерството и туризма". На Петя съвсем скоро й предстои да завърши колежа в Добрич.

 

Досега тя никога не е участвала в конкурси за красота. Колегите ми ме номинираха за участие, обясни тя и допълни, че не е очаквала да спечели. Петя най-много се е харесала в тура, в който участниците се представили с парти облекло. 

 

Не можах да повярвам когато обявиха, че печеля, сподели красавицата в интервю за Добрич онлайн. 

 

Въпреки титлата Мис ВУМК, тя смята, че конкурсите не са нейното поприще. Нямам амбиции да участвам повече в конкурси за красота или да се занимавам с моделство и манекенство, обясни Петя.

 

Днес най-красивата студентка в Добрич е получила много поздравления от колегите си в университета. Съобщила е добрата новина и на родителите си, брат й и сестра й в Ивайловград. 

 

Мечтата й е да започне работа като стюардеса след дипломирането си и да лети към екзотични дестинации - Катар, Кувейт, Индия и други. След това Петя иска да изкара и магистратура в чужбина.

 

За колежа в Добрич научила случайно. На кандидатстудентска борса в Бургас тя взела брошура на учебното заведение в нашия град. Едва след седмица разгледала брошурата и веднага решила да учи в Добрич.

 

До тогава никога не е посещавала Добрич, но градът й допада още от първия ден. Градът е чист и красив, а хората тук са много любезни, споделя Петя.

 

Харесва й, че има и много забавления за студентите. Аз не обичам да скучая, разкрива Петя и допълва, че в Добрич има студентски живот. Най-много обича да посещава Бакарди и Звезда. 

 

В свободното си време обича да чете книги. Любимите й автори са Дан Браун и Бети Махмуди. Харесва рап, хип-хоп, хаус и българска поп музика. 

 

Петя харесва всички спортове, свързани с покачване на адреналина. В Ивайловград е тренирала джудо. Хобито й е стрелба с пушка и пистолет. През ден ходи на фитнес, което обяснява перфектната фигура на мис ВУМК.

 

Петя разкри още, че в момента не е обвързана. 

 

Първи тур - ежедневно облеклоПърви тур - ежедневно облекло 

 

Втори тур - бизнес облеклоВтори тур - бизнес облекло 

 

Петя - в средата с бялата блуза и червена полаПетя - в средата с бялата блуза и червена пола 

 

Трети тур - парти облеклоТрети тур - парти облекло 

 

9 студенти и 9 студентки в трепетно очакване на решението на журито9 студенти и 9 студентки в трепетно очакване на решението на журито 

 

 Победителата Петя грабна публиката и журито с неотразимата си харизматична усмивкаПобедителата Петя грабна публиката и журито с неотразимата си харизматична усмивка

 

Златина Михайлова спечели второто място в конкурсаЗлатина Михайлова спечели второто място в конкурса 

 

Трето място в конкурса Мис ВУМК за Ванина НиколаеваТрето място в конкурса Мис ВУМК за Ванина Николаева