Добруджа приема Локо Горна в петък

В мач от деветия кръг на Б група Добруджа приема Локомотив (Горна Оряховица) на стадион "Дружба" в Добрич.

Добруджа приема Локо Горна в петък

Срещите от този кръг са изтеглени за петък, 3 октомври, за да се изиграят преди деня за размисъл и изборите. Мачът на стадион "Дружба" започва в 16.00 часа.




Добруджа е на шесто място във временното класиране на Б група с 13 точки. Локомотив започна много силно това първенство и заема четвъртата позиция с 16 точки.

Очаква ни мач срещу сериозен противник, надявам се да стане добър двубой пред двете подкрепящи своя отбор агитки, коментира страши треньорът на Добруджа Светослав Тодоров.

Няма наказани или контузени футболисти в Добруджа преди мача с Локомотив (ГО).

Призовавам хората, които наистина искат да ни подкрепят да дойдат на стадиона, а тези, които не са доволни от начина ни на игра по-добре да не идват, заяви Тоди. Той отново благодари на жълто-зелената агитка за подкрепата, включително и на толкова далечни гостувания като в Гоце Делчев и Мездра.

Ние сме отборът с най-малко картотекирани футболисти - 16, и сме единственият отбор, който играе без премии, но въпреки това футболистите се раздават на 100% във всеки мач, заяви Светослав Тодоров. Всеки един футболист на Добруджа е готов да играе и на по-високо ниво - в А група, смята той. Благодаря на общината, кметът Детелина Николова и спортната комисия, защото благодарение на тях отборът все пак го има, заяви Тоди.