Добричлии ползват отстъпки в 70 обекта с нова клубна карта

Нова услуга дава възможност на добричлии да спестяват пари в над 70 търговски обекта в нашия град. Притежателите на Easy Club СARD ползват до 20% отстъпка в магазини и заведения. Добрич е един от едва четирите град в страната, в които се предлага подобна услуга, като другите са само трите големи – София, Пловдив и Варна.

Добричлии ползват отстъпки в 70 обекта с нова клубна карта
Обхваната е пълната гама от продукти и услуги – от автомивка, през бельо, фризьорски салон, зоо магазин, ветеринарни услуги, до козметични студия и фитнес. Сред фирмите, които предлагат намаления на притежателите на Easy Club СARD са дискотека Звезда, механа Герана, Джеронимо – бързо хранене, Веник, магазини за цветя Далия, пицария Гардения и много други.

Картата важи една година от датата на закупуването й. Цената на Easy Club СARD е 29 лв. За месец април е предвидена промоция. През следващия месец младежите до 25 години включително ще могат да се сдобият с атрактивната карта само срещу 19,90 лева, а за всички останали цената през април ще бъде 24,90 лв. Всеки може да притежава картата, включително и непълнолетни лица.

Картата може да се ползва ежедневно и многократно. Няма никакви ограничения в броя на ползването й във всички обекти.

Услугата набира голяма популярност, много добричлии искат да притежават картата, а и фирмите сами вече ни търсят и искат да се включат, предоставяйки намаления, заяви Цонко Павлов – собственик на фирмата, предлагаща Easy Club СARD.

Той обясни и какво е голямото предимство на услугата. „Предлагаме на добричлии удобство, улеснение и възможност за спестяване. Само с една карта в портфейла си, клиентите ни могат да ползват много услуги с атрактивна отстъпка”, заяви Цонко Павлов.

Картата може да бъде поръчана на сайта www.easyclubcard.com.