Бионсе уволни баща си

Бионсе вече няма да ползва услугите на баща си Матю Ноулс като мениджър, потвърдиха двамата в официално изявление.

Бионсе уволни баща си
Носителката на Грами и баща й разделиха пътищата си само на "бизнес ниво", потвърди нейната публицистка Ивет Шур., пише DailyMail."Благодарна съм за всичко, на което той ме научи. Израснах като гледах него и майка ми как се справят с техен собствен бизнес. Те работиха усърдно и аз ще продължавам да следвам техните стъпки" споделя Бионсе в изявлението си. "Той ще ми е баща цял живот и го обичам много" допълни тя, но не каза причината за раздялата.

Ноулс се занимаваше с мениджърската работа за дъщеря си  от самото начало на кариерата й, още като  дебютира като  тийн поп звезда през 90-те години в групата Destiny's child. По-късно той я последва, когато звездата реши да действа соло. Бащата организираше всичко за дъщеря си от музиката, до филмите и модата.

По време на друго изявление Матю Ноулс отговори на журналистите: "Бизнеса си е бизнес, семейството си е семейство. Обичам дъщеря си и се гордея с това, което е постигнала. Ще очаквам продължението на нейния страхотен успех".

Той и майката на Бионсе Тина се разведаха през 2009 след 29 години брак. Тина Ноулс продължава да е лична стилистка на дъщеря си.