Love.net тръгва от днес

На вчерашната пресконференция екипът на Love.net разказа каква е основната идея във филма. Това, че сценаристите и режисьори са решили да покажат истински човешки истории, които са събрани след проучвания, е един от основните акценти, които според тях ще накара хората да влязат в кино залите.

Love.net тръгва от днес
От филма за любовта Love.net се ражда бебе на двама от екипа, които се запознават на снимачната площадка и се женят. Това се разбра на пресконференцията, която вчера дадоха от продукцията пред журналисти.

Официалната премиера е днес в „Арена Младост".

Вечерта по червения килим ще минат продуцентите Матей Константинов и Георги Димитров, който е художник на филма, операторът Емил Христов, сценаристите Нели Димитрова и Александра Фучанска, както и звездният актьорски състав - Христо Шопов, Захари Бахаров, Койна Русева, Лилия Маравиля, Диана Добрева и манекенката Диляна Попова.

Филмът тръгва по екраните от 1 април. Той се основава на истински случаи, които са били събрани от сценаристите след тримесечни проучвания в нета. Ведрият и позитивен тон на филма ще допадне на най-широка аудитория, особено атрактивните лафовете на героите. По повод актьорския си дебют в Love.net вокалистът на „Юрая Хийп" Джон Лоутън се пошегува, че едва сега, като гледал готовия филм, виждал разликата между непрофесионалните актьори и онези, които са обучени да играят.