Българките имат най-големите цици в региона

Българките имат най-големите гърди в региона, сочи световната интерактивна карта на средната бюстова величина. Според сходен инструмент, посветен на мъжките достойнства, сънародниците определено ги вадят големи.

Българките имат най-големите цици в региона

Средната големина на чашката на сутиена на българките е D, показва световната интерактивна карта на гърдите. В региона други държави с такива величини няма, като около нас Румъния, Гърция, Сърбия и Албания са с C, а Македония и Турция - само с В.

 

За сметка на това Унгария, Хърватска и Босна и Херцеговина са ни конкуренти със среден размер D. Общият поглед върху европейската част на картата сочи, че с D-чашки са предимно в централна Европа, а останалите са с C. Пренегвани от цицоманите, с В-та са в Испания, Португалия, Ирландия и Молдова. Само дамите от Беларус и Латвия пък са основно с малки гърдички и според картата са с минималния размер на чашката - А.

 

 Секторите в червено пък, които обозначават чашки, по-големи от D, в Европа са за Скандинавието и Русия. Иначе, в световен мащаб, на очи се набиват А и В-тата на Африка, надарените венецуелки и колумбийки и... жените от САЩ, чийто среден размер на чашката е D. Ако този факт обаче се приравни с индекса на наднорменото тегло в Щатите, то едва ли сутиен с D в цялостния случай означава големи гърди, лепнати за стройно и фино тяло.

 

Според идентична интерактивна карта, посветена на размера на мъжкото достойнство, пък се вижда, че българите определено ги вадят големи с 15,02 см. средно и попадане в четвъртата от общо пет категории. От съседи като цяло сънародниците ни няма нужда да се боят, тъй като почти всички са със сантиметър-сантиметър и нещо под нашето средно ниво.

 

За сметка на това обаче унгарците изненадват с висока летва от 16,51см. Най-малки в света пък са пишлетата на южнокорейците, които средно дори не надвишават 10 санта - ниво, надскочено с по няколко милиметра дори от известните с късочлението си Китай и Индия. Пет държави пък могат да се похвалят с огромни - Венецуела и Колумбия със средна дължина 17,03см, Гана със 17,31см, Еквадор със 17,77см и Конго с почти 18 - 17,93см.

 

c8ea5a9c7214_600