Светльо Петров: Играем за футбола и феновете ни, Добруджа доказа, че се бори честно

Няма да стимулираме нито трети отбор да побеждава, нито пък нашия съперник да падне, категоричен е изпълнителният директор на Добруджа.

Светльо Петров: Играем за футбола и феновете ни, Добруджа доказа, че се бори честно

Добруджа играе честно и не искам от Хасково да ни въвличат в интригите си, заяви Светослав Петров. Той е възмутен от неверните информации, които се разпространяват, че Добруджа ще стимулира финансово Банско да победи Хасково в последния кръг, като дори човек от Добрич щял да даде парите веднага след мача в югозапада, както и че Пирин (Разлог) щял да полегне, играейки срещу жълто-зелените с юноши.



Няма да стимулираме никой друг отбор, играем честно и това се видя през целия сезон, доказват го резултатите ни, коментира изпълнителният директор на Добруджа Светослав Петров. Слуховете, които се разпространяват, че ще даваме пари на Банско, са абсолютно неверни, каза той.

През целия сезон играем за футбола и за феновете ни, така ще бъде и в последния кръг, отбеляза Петров. Ние сме отбор, съставен от млади и от местни футболисти, нашата цел е те да се развиват, играейки в честни битки и да радват с изявите си привържениците на Добруджа, заяви клубният шеф.

Призовавам хората да дойдат на двубоя с Пирин (Разлог) и да ни подкрепят, нека превърнем този мач в празник за Добрич, каза още Светослав Петров.

Срещата е утре, събота, от 18.00 часа на стадион "Дружба", а всички билети са с цена 1 лев.