Добруджа пуска евтини билети за битката за А група

Футболът е за хората и в събота ще играем за нашите фенове, обясни изпълнителният директор на Добруджа Светослав Петров.

Добруджа пуска евтини билети за битката за А група

Всички билети за мача между Добруджа и Пирин (Разлог) ще бъдат на символичната цена от 1 лев. Въпреки желанието си, домакините не могат да пуснат свободен вход, защото това е забранено в професионалните групи в Европа. Затова входът за решителния за добричкия футбол мач ще бъде на минималната цена. Решението на ръководството е в израз на благодарност към феновете на Добруджа за подкрепата през сезона. Надявам се стадионът да се напълни и мачът да се превърне в празник за цял Добрич, коментира изпълнителният директор на Добруджа Светослав Петров.




Мачът между Добруджа и Пирин е от последния кръг в Б група и ще се играе в събота, 17 май, от 18.00 часа на стадион "Дружба". Добричлии делят второто място с Хасково с по 43 точки. Отборът от южния град по същото време ще гостува на четвъртия Банско, който е с 42 точки. Петият Монтана пък има 41. Пред Добруджа се открива отлична възможност при победа да се класира в А група и от есента отново да спори с грандовете в родния футбол.