Преслава: Има атаки срещу мен!

В рубриката на Жана „Сладки приказки" в сутрешния болк на ТВ7 "Бодилник", фолк-дивата Преслава сподели, че срещу нея има атаки в последно време.

Преслава: Има атаки срещу мен!
Най-обичаната певица смята, че недоброжелатели организират атаки срещу нея като пускат измислици в медиите по неин адрес. Певицата отрече слуховете, че била изнасилена от свой фен по време на участие.

„Мисля,  че подобни глупости няма смисъл да се коментират", каза Преслава.

Неверни са и слуховете, че клипът на дуетната й песен с Галена „Хайде откажи ме", която двете певици заснеха в Дубай струва  100 000. Преслава каза, че не могат да си позволят такава сума за клип. Идеята за снимки в Дубай е на Галена. Преслава се е страхувала много в пустинята, виждайки следи от скорпиони по пясъка, но е преодоляла стреса.

„Питаха ни защо точно Дубай, тук няма ли хотели. Да има хотели, но там всичко е истинско, няма как да направим същия декор у нас", каза Преслава.

На въпроса дали има някакво напрежение между нея и Галена, заради реакцията на публиката по време на Годишните музикални награди на Планета ТВ, Преслава бе категорична: "Галена работи много през годината, направи много хубави песни, променяше визията си, даде всичко от себе си. За мен певица на годината е Галена."

Припомняме, че по време на церемонията по раздаване на годишнбите музикални награди на Планета ТВ, след като Галена бе обявена за певица на 2010 година, публиката започна да скандира името на Преслава. Наложи се Преси да излезе на сцената до ошашавената Галена, за да овладее ситуацията. Подобна бе реакцията на феновете на Ивана преди няколко години, когато Преслава стана певица на годината за първи път.