Добруджанският Давид ще побеждава пловдивския Голиат

Надявам се в 1/4-финала за Купата на България между Добруджа и Локомотив (Пловдив) да пресъздадем библейската история за Давид и Голиат, заяви футболистът на жълто-зелените Емил Колев. Първият сблъсък между добричлии и четвъртия в А група е на стадион "Дружба" на 12 март, сряда, от 14.00 часа.

Добруджанският Давид ще побеждава пловдивския Голиат

Настроението в отбора е приповдигнато, след силната игра и трите точки в Свищов, заяви футболистът на Добруджа Емил Колев. Той каза, че добричлии излизат за победа и при гостуването си на Ботев в Гълъбово в неделя, както и във всеки мач, независимо срещу кой съперник - дали е от А или Б група.



Апетитът идва с яденето, спокойно може да се изкачим в майсторската група, коментира целите в първенството Емил Колев.

Той сподели, че контузията, която го извади от игра през почти целия есенен полусезон, е напълно отшумяла и е в добра кондиция. Няма проблем за мен на кой пост ще играя - вътрешен халф или централен защитник, щом мога да съм полезен на Добруджа и треньорът така е преценил; ако трябва, ще сложа и вратарските ръкавици, коментира Емил Колев.

Бяхме много приятно изненадани от голямата подкрепа, която получихме от нашите фенове при далечното гостуване в Свищов, допълни той. Радвам се, че успяхме да зарадваме агитката от Добрич с трите точки, сподели още Емил Колев.