Чарли Шийн празнува уволнението си с мачете и бутилка (видео)

Чарли Шийн се покатери на покрива на сграда в Бевърли Хилз, за да отпразнува "свободата си" от "Двама мъже и половина"Американският актьор Чарли Шийн отпразнува уволнението си от сериала „Двама мъже и половина" с нова порция безумства, съобщи Skynews.

Няколко часа след като медиите разпространиха новината, че той е окончателно изхвърлен от продукцията, Шийн се покатерил на покрива на сграда в Бевърли Хилс и, размахвайки мачете, крещял „Свободен съм!".

<iframe title="YouTube video player" width="600" height="368" src="http://www.youtube.com/embed/P-k_0JMviAc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Чарли Шийн празнува уволнението си с мачете и бутилка (видео)

На разпространеното видео се виждаи как актьорът пие от бутилка "Tiger Blood"-вид енергийна напитка.

В понеделник американската телевизионна комапния Warner Bros  съобщи официално, че уволнява Чарли Шийн, заради няколко скандални интервюта, в които оскърби продуцентите, нарече Чък Лори "гном и глупак, който не може да си върши работата".

 

От компанията съобщиха също, че Шийн е отказал да се лекува от зависимостта си от алкохол и наркотици, а поведението му на снимачната площадка често било неадекватно.

 

След като настоя да му направят кръвен тест за наркотици на живо в телевизионен ефир, той обяви публично, че живее едновременно с две жени, които се разбирали прекрасно и той би желал да се ожени за двете.