Папараци снимаха голата Деми Мур

40-годишната Деми Мур не се стресна от това, че папараци я издебнаха в Бразилия. Самата тя смята, че "има какво да покаже".

Папараци снимаха голата Деми Мур

Неостаряващата звезда на Холивуд Деми Мур отново скандализира, след като папараци успяха да я снимат съвсем гола на почивка в бразилския град Сао Пауло.


 

През целия уикенд Деми се разхождала във вилата и в двора без никакви дрехи по себе си и дори когато забелязала, че папараците я снимат, не се постарала да покрие прелестите си.

 

Актрисата неведнъж е казвала пред медиите, че „ако жената има какво да покаже, трябва да го направи".

Миналата година Мур публикува в микроблога си в Twitter направени във ваната снимки и събра хиляди коментари: "Не спирай, бейби!" и "По-дяволите, днес няма да мога да заспя!" са може би единствените възможни за цитиране.

Гаджето на Деми Аштън Катчър тогава твърдеше, че голите снимки съвсем не го притесняват.

 

Сега обаче близки на двойката твърдят, че той ставал все по-ревнив и не се радвал на спокойствието, с което Деми Мур позира на папараците.

 

Деми харчи за поддържане на красивата си външност по 30 000 дорала на месец: специална диета, пилатес, гурудотерапия (пиявици за дезионтоксикация на организма) и термаж - безоперациона технология за лифтинг на лицето с помощта на радиочестотна енергия.