Загиналите край Аксаково днес са 46-годишен мъж от Добрич и 73-годишен от Змеево

Ауди-то, предизвикало катастрофата е управлявано от жена, която возела две деца, съобщават от Областна дирекция на МВР - Варна


Загиналите край Аксаково днес са 46-годишен мъж от Добрич и 73-годишен от Змеево

Днес, около 13:15 часа, е постъпил сигнал за ПТП на пътя между гр. Аксаково и гр. Добрич, на около 100 м. от отбивката за с. Изворско. В произшествието са участвали четири леки автомобила: „Ауди”, „БМВ”, „ВАЗ” и „Опел”.




Вследствие на катастрофата е загинал, на място, един човек, пътник в Л.А. „ВАЗ”, на 73 г. от с. Змеево, а по-късно в болницата е починал и водачът на същия автомобил, мъж на 46 г. от гр. Добрич.

Пострадали са други 5 души, като опасност за живота им няма. Водачката на Л.А. „Ауди”, жена на 36 г., и двама пътници (деца) са с контузии и фрактура на пръст, настанени за наблюдение в МБАЛ „Св. Анна”, без опасност за живота. Двама мъже от Л.А. „Опел”, на 49 г. и на 29 г. от гр. Стара Загора, са прегледани и освободени за домашно лечение с контузии, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. Продължават процесуално - следствени действия за изясняване на обстоятелствата и причините, довели до сблъсъка.