LPG Антицелулитен масаж вече и в Добрич

От 15 октомври ценителите на естетиката ще могат да си позволят липомасаж по водещия в цял свят френски метод и в Добрич

LPG Антицелулитен масаж вече и в Добрич

Липомасаж е нехирургичното решение за премахване на упоритите мазнини, целулит и отпусната кожа. Ендермологичната техника е разработена във Франция от Louis Paul Guitay /LPG/ и към настоящия момент има повече от 20 годишна история.



През последните години като най-ефективен, безболезнен и неинвазивен метод за антицелулитно лечение се налага LPG - технологията. Този апаратен метод се използва в световен мащаб има вече милиони третирани пациенти. Ежедневно стотици жени и мъже се уверяват в неговите предимства.

Красотата е нещо, което трябва да оценяваш и споделяш. Колкото по-скоро младите дами разберат как да се грижат за своята кожа и фигура – без да се опитват по неестествен път да се превърнат в някой известен модел или знаменитост – толкова по-дълго ще се радват на хубост, която не изисква особени усилия, споделя Натали Гите – президент на LPG. Колкото повече жени споделят информация и тайни за красота – особено онези, които наистина искат да я постигнат и задържат без рискови и евтини номера – толкова по-достъпна и естествена ще бъде тя. Утрешната красота ще бъде естествена, блестяща и на разумна цена!

Освен това вече е съвсем близо до теб – в Арт център „Палитра” в Добрич, на втория етаж в сградата на ЦКБ, на промоционални цени за първите посетители!. LPG в съчетание с революционния уред за хубава фигура Power Plate прави чудеса! В центъра Power Plate работи от миналия декември. Припомни си тук за неговата ефективност. Какво представлява френската ендермологична техника LPG виж тук. Как точно се работи с LPG вижте в клипчето: