Танцьори от Добрич се снимаха в хитов сериал

Миглена Георгиева и Калоян Митев получиха роли в руската версия на "Кости".

Танцьори от Добрич се снимаха в хитов сериал

Това се случи само два месеца след приключване на снимките на филма "Живи легенди", режисиран от Ники Илиев, в който участваха ръководителите и танцьорите от NNS crew при общински младежки център "Захари Стоянов" и TBA crew към Арт център Палитра.




Миглена Георгиева и Калоян Митев - хореографи и треньори на хип-хоп и брейк формациите NNS и TBA crew преди дни се снимаха във втори филм, а именно култовия криминален сериал "Кости". Режисьорът Виктор Божинов снима със Захари Бахаров руския вариант на филма "Кости" в Москва. В главната роля е Константин Соловьов. Божинов работи по руската версия на номинирания за телевизионните награди "Еми" американски сериал. Руската телевизия СТС е взела авторските права за адаптирането на сериала от тв гиганта "Фокс", а освен режисьор, Божинов е и креативен продуцент. Част от снимките на сериала протичат в България - в Златни пясъци.

Четиринадесет часа са продължили снимките, в които участват Калоян и Миглена. "Макар, че в този филм не получихме главна роля, изживяването беше страхотно и бих работила още много пъти по 14 часа, за да усетя същата емоция, същото блаженство. Работещите камери и прожектори те карат да се откъснеш от обикновеното ежедневие и да се вживееш в ролята си - да бъдеш този, който винаги си искал или да бъдеш такъв, какъвто никога не си си представял, че можеш да бъдеш.", сподели Миглена.