Година на промоциите за БАСФ

Дерби + Дует в пакет - комбинация на БАСФ от надеждни хербицид и фунгицид в пшеница, с 10 % бонус

Година на промоциите за БАСФ

С настъпването на новия сезон, БАСФ успя да превърне 2013 година в годината на промоциите. С неустоимите си пакетни предложения и атрактивните цени БАСФ дава алтернативи за различни нива на интензивност, с които да постигнете Добив Плюс.


 

Най-сериозният враг за добивите са болестите и плевелите. Третирането на посевите с хербицид и фунгицид, в огромна част от случаите, става едновременно. Поради това БАСФ Ви предлага Дерби + Дует в бонус пакет! Дерби Супер, продукт осигуряващ тотален контрол на широколистните плевели, в това число отличен контрол на паламида, лепка, самосевки от слънчоглед. Дерби Супер е единственият продукт, съдържащ иновативното активно вещество аминопиралид, благодарение на което се дължи и неговият уникален механизъм на действие, а именно бързина на действие, дори и в подземните части на плевелите. Дерби Супер може да се приложи доста след края на обичайната фаза - братене, което Ви дава възможност да отлагате третирането, особено в често срещания случай напоследък - студена пролет и късно поникване на плевелите.

 

Надеждното оръжие срещу икономически важните болести по пшеница се нарича Дует Ултра.  Фунгицидът притежава предпазно, стопиращо и лечебно действие. Комбинацията от Епоксиконазол и доказалият ефикасността си бензимидазол – Метил-тиофанат гарантират полета без болести.

 

През този сезон с избора на добре познатия ви пакет Д2 получавате и 10% бонус – купувате пакет за 300 дка, а получавате продукти за 330 дка. Но тъй като свободата е свобода, когато е пълна, БАСФ предлага и всеки от продуктите поотделно на специална, атрактивна цена.