Албена - домакин на международен зумба фестивал

Курортът Албена ще бъде домакин на международен зумба фестивал със специалното участие на Херман Мело – обучаващ зумба специалист, любимец на милиони фенове на зумба по цял свят.

Албена - домакин на международен зумба фестивал
Първото издание на феста ще се проведе от 7 до 9 юни 2013 година. Организаторът - клуб "Алегрия" от Добрич, е предвидил поредица от вдигащи адреналина зумба събития. Херман Мело ще зарадва присъстващите с два мастер класа - по зумба и аква зумба /в басейн/. Лицензирани инструктори ще направят демонстрации на различни видове зумба. 3-часов зумба маратон на открито ще разтресе Албена в края на фестивала. Той ще бъде воден от лицензирани инструктори от България и чужбина, присъстващи на събитието. За финал е предвидено голямо зумба парти край един от откритите басейни в курорта. 
 
Зумба е тонизираща, ефективна, лесна за следване вдъхновена от латино танците танцова фитнес забава, която накара хората по света да се забавляват, докато се грижат за тялото си. От самото си създаване тя се разраства дотолкова, че става най-голямата и най-успешната фитнес програма с милиони последователи от различни страни, с различен пол, различни фигури и на различни възрасти.