За да започне денят ти с комплимент

Ако преди да попитате, защо така се казва магазинът, а пристъпите в него – ще разберете, че въпросът ви е бил риторичен. В канелената мекота на този витален свят на емоцията е комплимент дори само да пристъпиш и попиеш сетивната наслада от аромати и цветове. Интериорните решения като че ли са взети от приказките.

За да започне денят ти с комплимент
Ето и емоционалният разказ на създателката на своебразната паралелна Вселена, оазис в забързаното ни ежедневие – магазини „Комплимент”, Теодора .
 
 
Розовият „Комплимент” предлага гурме продукти - чай и кафе, с високо качество и гарантиран произход. 
Синият „Комплимент” е ориентиран към масовия потребител и предлага насипно кафе и чай, които сме свикнали да търсим в ежедневието си. 
 
И в двата магазина, стоките  и хората ни предразполагат да направим…  комплимент на себе си, като изберем нещо  наистина качествено. Когато човек уважи себе си и си направи подарък, с това да консумира нещо наистина добро и квалитетно, денят му започва различно, по друг начин работи, по друг начин общува.  Покупката на хубаво кафе е свързана с много силна емоция. Искаш да доставиш радост на себе си и на близките си.
 
Този жест, въпреки ежедневните борби, които водим ни кара да се чувстваме добре. Това споделя на чаша кафе „Комплимент”  Теодора – виновник за създаването на магазините и автор на рецептата на питието, което с всяка глътка изостря сетивата ми.
 
 p9200109_600p9200114_600
 
В „Комплимент” предлагат много и различни видове чай, защото искат хората да дойдат и да  познаят своя.
А той може да бъде  бял, черен, червен, зелен, рой бос, хъни буш, мате чисто или с добавки, оолонг, плодов, билков.
Най-атрактивен в момента е цъфтящият чай.  Предлагат се 6 вида, които разцъфват по различен начин  и могат да преобразят една приятелска среща... или да внесат повече уют привечер у дома. Освен за здравословния начин на живот, билките допринасят и за спокойна атмосфера и добри взаимоотношения, убедена е Теодора. Ако си тъжна и си жена, направи си  чай, в който има поне мъничко мента и червен плод – малина или къпина… добави  кардамон за развеселяване... и се отдай на позитивно мислене… но всичко зависи... от характера и манталитета. 
 
p9200117_600
 
 
Всеки чай носи определена емоция, затова идеята е да влезеш в магазина и да откриеш своята емоция – може да ти отнеме малко време, ако нямаш познания за тази Вселена от аромати, но слънчевите момичета тук ще  те насочат изключително вещо. Не се подлъгвайте от крехката им възраст – те непрекъснато обогатяват познанията си за вълшебните питиета. Имат най-добрия стимул: любов към това, което вършат.
 
Здравето – нашето, на близките и най-вече на децата ни е залегнало в концепцията за създаването на магазини „Комплимент”. В тази посока умишлено са търсени символи, като откриването на магазините  на Цветница. Специално приготвеното кафе „Комплимент”, по рецепта на Теодора се радва на успех. Хора, които са го получили като „комплимент”, се връщат, за да си направят сами комплимент. Тайната на това кафе е... да се харесваме...  много 
…сутрин, когато подреждаме деня си с чаша кафе в ръка…  да не правим компромис...  а да изберем истинско кафе... да се заредим с вяра в себе си… и да завършим успешно деня си. И за това... кафе „Комплимент” може да ви  помогне, категорична е Теодора. Не говорим за някакво вълшебство, макар  и то да  не е чуждо на рецептата... но... в умерено количество. 
 
Кафе „Комплимент” и зеления чай е препоръчително да се пият без подсладители, за да се усети целият бленд на вкуса. Но... в  магазина се предлагат и всички подсладители за кафе и чай, които са известни на пазара. Захарните бъркалки се харесват еднакво и на деца и на възрастни. Предлагат се всички видове мед с атрактивни аксесоари.
 
И за да е пълен разкошът, тук ще намерите италиански шоколад... за специални моменти... ако сте влюбени... серията „Ромео и Жулиета” ще говори за чувствата ви... вместо вас... ако искате млечен домашен шоколад с бадеми.. кръгъл като голяма бисквита... в магазин „Комплимент” е...  
 
 
p9200116_600
 
 
       Ако искате да изненадате приятелите си, които са ви дошли на гости... вместо десерт... пригответе им шоколадово фондю... и така ще имате освен вкусотии.. и възхищението на компанията...
 
 
Предстои да ви разкажем няколко приказки от серията „Комплимент”... с които ще ви разкрием тайни... как да промените отношението си към себе си... и това на другите към вас.
 
p9200121_600
 
p9200122_600
 
p9200126_600