Майка изхвърли децата си от 15-я етаж

Майка изхвърли двамата си сина, на 4 и 7 години от 15-я етаж. Зверското убийство се разиграло в руското Подмосковие, а минути преди това майката се държала като обезумяла и твърдяла, че мъжът й й слага рога.

Майка изхвърли децата си от 15-я етаж

30-годишна жена хвърли двете си деца от 15-я етаж, за да накаже съпруга си.


 

Момченцата, едното от които на 7, а другото едва на 4 годинки полетели през прозореца и се размазали на асфалта, информира Риа Новости.

 

Зверското убийство се разиграло в руското Подмосковие, а минути преди това майката се държала като обезумяла и твърдяла, че мъжът й й слага рога.

 

В мига, щом се отървала от малчуганите, убийцата кротко слязла пред входа и се оставила в ръцете на полицаите.

 

По време на разпита тя се държала видимо спокойно, но постоянно повтаряла, че никой не я обича и твърдяла, че децата й сега са ангели на небето, пише в прессъобщението на полицията.

 

Майката изперкала поради болезнена ревност към съпруга си, който според една от версиите бил в командировка по време на трагедията, а според друга отишъл с приятели за риба.

 

Благоверната му решила да си отмъсти и да убие децата малко преди “кръшкачът” да се върне у дома.

Преди престъпницата да убие синовете си, самата тя опитала да сложи край на живота си, но безуспешно.

“Писнаха ми, затова ги пратих на небето”, казала по време на разпита задържаната, която от години не работела, а била домакиня и се грижела за къщата и хлапетата.

 

Мъжът й работел като програмист, а семейството се преселило в Подмосковието през 2008 година.