Чарли Шийн викна бившата в новото си шоу

След като напусна "Двама мъже и половина" Чарли Шийн прави всичко възможно да съживи телевизионната си кариера.

Чарли Шийн викна бившата в новото си шоу
Чарли е голямата звезда в комедийното си шоу по американската телевизия FX - "Терапия на гнева". Той отправил специалнa покана към бившата си жена Денис Ричардс, от която има две деца, да участва в неговото ново шоу. 46-годишният актьор сподели черно-бяла снимка на личната си интернет страница, на която той е в компанията на Денис.
 
"Невероятен снимачен ден. Има ли нещо по-хубаво от това Денис Ричардс да е на снимачната площадка?! Няма!"
 
Денис и Чарли се разведоха през 2006 г. и след известен период, през който не си говореха, двамата все пак преодоляваха драмите помежду си и в момента са много добри приятели. Преди няколко месеца те дори бяха заедно на почивка. Двамата са работили заедно в сериалите "Двама мъже и половина" и "Шеметен град".
 
Новият сериал на Шийн трябва да се излъчи в края на юни и е адаптация на едноименна комедия с Адам Сандлър и Джак Никълсън. Актьорът, известен като страстен любител на алкохола и наркотиците, обясни преди няколко месеца, че това шоу е неговото извинение към цяла Америка за миналогодишните му изцепки. Промото към новото му шоу е лека закачка към "Двама мъже и половина".
 
В 15-секундното клипче се вижда Шийн, който лежи в ковчег. Актьорът е затворил очи, но след няколко секунди ги отваря, давайки на всички да разберат, че неговият герой е жив... и само се е преместил в друга телевизия.