Реге, алтърнатив, дъбстеп и хип-хоп партита в Добрич

Серия от уникални музикални събития ще взриви нощния живот на Добрич. Празничното избухване включва стилове като реге, алтърнатив, дъбстеп, дръм и бас и хип-хоп.

Реге, алтърнатив, дъбстеп и хип-хоп партита в Добрич

Маратонът от партита започва тази вечер (петък) в Кино Клуб Икар с карибски ритми и реге. Цветното, пролетно настроение на "Jamaican Explosion" ще създадат изпълненията на NRG_D, Mendal, Ayo и Nikkie. Предвидена е и сесия, в която всеки, който си носи музикален инструмент - акустична китара, джембе и т.н., ще може да участва в импровизация. Купонът започва в 21.30 часа в Кино Клуб Икар, а входът е 3 лв.


 

В съботната вечер пък в Икар ще звучи алтърнатив. Партито започва на 14 април в 23.45 часа при свободен вход за всички фенове на алтернативната музика.

 

Още едно уникално събитие включва нощният живот на Добрич в съботната вечер. Дъбстеп, дръм и бас и хип-хоп ще звучат на партито "BASS-O-RAMA". То започва на 14 април, от 22 часа, на последния етаж в сградата на ТПК Мир (зад НОИ). Fengi & Mad Basta, BASSCATZ aka JamezBongg & Monk, SOUNDFORIA, DASHETO, MINDSPIN, DJ PESH и MC: ILIEA (logo5) може да чуете срещу 3 лева.