И кметът Детелина Николова подава ръка на Алекс

Кметът на Добрич Детелина Николова се включва в кампанията „Да протегнем на Алекс ръка!“. Дарителският й жест е свързан с благотворителния концерт утре вечер, в който ще участват Румънеца и Енчев и деца-таланти от добричките певчески и танцови школи. Детелина Николова закупи 30 покани за концерта и ги подари на възпитаниците на дома за деца, лишени от родителски грижи, „Дъга“

И кметът Детелина Николова подава ръка на Алекс

Кампанията „Да протегнем на Алекс ръка!“ набира скорост, съобщиха организаторите. С касичка за набиране на средства за лечението в Израел на 4-годишната Александра Маркова се включва ОУ „Христо Ботев“, чийто възпитаник е брат й Мирослав. Изключителна подкрепа в кампанията оказват бившите и настоящи колеги на Илиян Илиев – баща на Алекс. Работещите в търговия на едро „Тръст 92″ ЕООД се включиха активно в продажбата на покани за концерта на Румънеца и Енчев.


Успехът на кампанията зависи от всички нас – добричлии, посочват организаторите й. Те отново отправят покана да присъстваме на благотворителния концерт в понеделник вечерта. Той ще е от 18.30 часа в зала „Добрич“ /Органовата зала/. Билети ще бъдат продавани от 16.30 часа и на касата на залата. В концерта освен звездите Румънеца и Енчев ще участват деца от сдружение „Ръка за таланта“, СОУ „Св. Климент Охридски“, арт-център „Палитра“, зонална танцова организация „Алексия“, хип-хоп формация „NNS CREW“, музикална школа „Доминанта“. Цената на поканата е 5 лева.

От старта на кампанията до момента в сметката на Александра са постъпили 333 лева.

Банковата сметка на Алекс е: IBAN сметка: BG29UNCR70001502098286, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк – клон Добрич.