Волейболен маратон в Добрич

Любителите на волейбола от Добрич и региона ще могат в края на тази седмица да наблюдават както играта на мъжкия състав на "Добруджа 07", така и срещите на юношите младша възраст.

Волейболен маратон в Добрич

На 25 и 26 февруари (събота и неделя) в две зали в Добрич - Изида (УСШ) и Добротица, ще се играят срещите от финалния турнир на регион "Добруджа" за юноши младша възраст. Възпитаниците на треньора Генчо Цветков ще играят своите срещи от предварителната група в събота в зала Добротица, където в неделя ще се изиграят и финалните срещи. Победителят се класира директно за зоналните турнири на Държавния шампионат в тази възрастова група, а класиралите се на 2-ро и 3-то място ще продължат в квалификационни турнири.



В съботата (25 февруари) мъжете на ВК "Добруджа 07" ще приемат "Родопа" - Смолян в двубой от Висшата лига. Той започва в 16 часа в зала Добротица. Добричлии са втори с 9 победи и едва 2 загуби и изостават само на точка от лидера УНСС. Третият, замесен в битката за първото място, е Дунав (Русе) - на точка зад Добруджа.