Преглед на печата

Водещите заглавия тази сутрин в популярни национални ежедневници

Преглед на печата

в. "ДНЕВЕН ТРУД"
„Махаме незаконните си балкони"
Масово и задължително преостъкляване на балкони и тераси очаква столичани. Целта е всички сгради и кооперации да имат еднаква конструкция и визия.в.

в. "24 ЧАСА"

Ужилиха и шефа на „Булгаргаз" с 505 лв. за парно
480 лв. е сметката на Валентин Николов от ГЕРБ, внасят промени в закона
Не друг, а шефът на " Булгаргаз" Димитър Гогов е сурвакан с 505 лв. сметка за парно през януари. Толкова трябва да плати газовият шеф за 90 кв. м жилище.
Гогов сам разкри за тлъстата сума, включвайки се в разговор за високите януарски плащания за топлинна енергия преди вчерашното заседание на енергийната комисия.
"70% от вашата сметка са за "Булгаргаз ", контрира го журналист на " 24 часа".
Директорът на НЗОК с бонус, но не 30 000 лв.
Бонус от 30 хил. лв. е взела директорът на НЗОК д-р Нели Нешева, заявиха сини депутати. Тя веднага ги опроверга, но не назова точната сума. По-късно от СДС се поправиха: всъщност бонусът бил около 18 хил. лв. Топчиновншш в касата взели средно над 4200 лв. добавки за 2011 г.

в. "СТАНДАРТ"
Босът на Чечня жени Благо
Кумът Рамзан Кадиров готви царски дар
Чеченският лидер и любимец на Путин Рамзан Кадиров ще кумува на Благой Георгиев. Бившият национал минава под венчило до края на годината с приятелката си Христина. Двамата вече имат дъщеричка. Пред "Стандарт" футболистът потвърди новината за важния си кум, но отказа подробности. Кадиров е президент на клубния отбор на Георгиев "Терек" (Грозни) и редовно е на трибуните.

в. "НОВИНАР"

„Студ и наводнения съсипват зърното"
Голяма част от есенните култури ще бъдат унищожени заради минусовите температури и наводненията. За това алармираха зърнопроизводители.

в. "КЛАСА"
„Със скромен ръст от 1,6% икономиката ни не оправда прогнозите за 2011 г."
Икономиката на България не успя да оправдае прогнозите на правителството и приключи годината с растеж от едва 1,6 на сто на БВП, показаха експресните оценки на НСИ.

 

в. "ДУМА"
Орязват малките общински болници
Приеха закон, който нито една парламентарна група не харесва
Изискването за минимален брой болнични легла, които трябва да имат лечебните заведения, може да унищожи десетки малки болници. Това заявиха депутатите от опозицията при първото четене на промените в Закона за лечебните заведения.