Deep Zone и New 5 с концерт в Добрич

Грандиозно парти очаква следващия четвъртък посетителите на Бакарди Клуб.

Deep Zone и New 5 с концерт в Добрич

На 23 февруари, от 22 часа, в Бакарди клуб - Добрич ще гостува едно от най-големите имена в електронната музика в България - Deep Zone Project.


 

Публиката ще чуе и младите добрички таланти от група "New 5". Възпитаниците на училището за звезди СОУ "Климент Охридски" са приятната изненада на българската Евровизия. "New 5" се класира за полуфиналите с най-висока оценка на журито, а след това заслужи и участие на големия финал в края на февруари. Добричкият квинтет е сред 12-те финалисти и ще се опита да се пребори с чалга певиците Деси Слава и Софи Маринова за правото да представя България на Евровизия в Баку.

 

Песента на добричката група "Chance for better life" е написана от Deep Zone Project.

 

Това може да се окаже добра поличба, тъй като Deep Zone има опит в печеленото на конкурса в България - през 2008 г. Песента "DJ, Take me away" се представи достойно и на финалите на Евровизия в Белград и зае престижното 11-то място.

 

В кратката история на българското участие в международния конкурс Добрич вече имаше свой представител - Миро с песента "Ангел си ти" участва преди 2 години в Осло. Сега успеха на добричлията могат да последват и неговите съграждани от група "New 5". 

 

Входът за концерта на Deep Zone Project и New 5 в Бакарди клуб - Добрич е свободен.

 

Nadya - новата вокалистка на Deep Zone Nadya - новата вокалистка на Deep Zone