Региоком България с нов проект и нови работни места в Добрич

Компанията обявява 23 май за Ден на отворените врати и очаква нови колеги от 17.00 часа в офиса на ул. Независимост 12

Региоком България с нов проект и нови работни места в Добрич

Региоком България е немска компания в сферата на обслужване на клиенти. Основана е през 1996 година в Германия и сега е концерн с над 6000 служители на над 22 локации в Европа, Азия и Южна Америка. През 2006 година отваря врати първият офис в гр. Варна, като днес те вече са седем – в София, Варна, Велико Търново, Русе, Бургас, Добрич и Стара Загора. Основната дейност на компанията е обслужване на клиенти в сферата на комуникациите, енергетиката и онлайн търговията. Едни от най-големите международни компании в Германия и Австрия са поверили своите клиенти на Региоком България и се радват на успех вече над 10 години.



Успешната история на Региоком България продължава с всяка изминала година. Новите партньорства на компанията позволяват да се откриват все повече нови работни места в страната. Офисът на regiocom в град Добрич търси 15 нови колеги с добро ниво на владеене на немски език за позиции в сферата на обслужване на клиенти.

Новопостъпилите служители на Региоком България ще преминат през качествено и задълбочено обучение за въвеждане в работния процес. Предварителен опит в сферата не е необходим. Компанията предоставя разнообразни социални придобивки, месечни акции и отстъпки, приятелска работна среда в модерен офис в центъра на гр. Добрич. 

Региоком България осигурява на служителите:
- отлични възможности за кариерно развитие
- възможност за гъвкаво работно време на 4, 6 и 8-часов работен ден.
- отличен баланс между личен живот и служебни ангажименти
- атрактивна заплата и супер бонуси
- сигурна работа от сериозен работодател
- повече дни отпуска

Елате да се запознаем!
Ако ви е омръзнала сезонната работа, нощните смени и несигурните доходи - задължително елате на деня на отворените врати в офиса на regiocom в гр. Добрич. С удоволствие ще си поговорим за възможностите за работа с немски език.

Ден на отворените врати
Заповядайте в офиса на regiocom в гр. Добрич! Разберете повече за работата, възможностите за кариерно развитие и чудесните придобивки.
Очакваме ви на 23-ти май от 17:00 ч., ул. Независимост 12 
Стани част от екипа на Региоком България!

При интерес, може да кандидатствате директно на jobs@regiocom.bg, както и на кариерната страница на Региоком България тук.

Сигурни сме, че новите попълнения в екипа ни ще се впишат в ежедневието на regiocom, изпълнено винаги с много доброто настроение.