Актьорът Валентин Станков ще представи книгата си „Живот в едно пътешествие“ в Шабла

Срещата с колоритния актьор, писател, пътешественик и приключенец ще се състои на 18 май, от 11.00 часа, в Зеления образователен център - Шабла

Актьорът Валентин Станков ще представи книгата си „Живот в едно пътешествие“ в Шабла

След десетки хиляди километри пеш, на автостоп и на инсулин, актьорът Валентин Станков  ще гостува и в Зеления образователен център – Шабла, за да разкаже за приключенията и преживяванията си.



В уютна обстановка, на чаша чай той ще представи книгата си „Живот в едно пътешествие“ и виртуално ще „разходи“  публиката из Грузия, Армения, Иран, Индия, Мианмар и Камбоджа. Актьорът ще потопи присъстващите в разговори с неподозирани събеседници и ще ги направи свидетели на екстремни и колоритни преживявания.

Срещата ще се състои на 18 май, от 11.00 часа в Зеления образователен център в Шабла.

Валентин Станков завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ през 2007 г. в класа на проф. Елена Баева. Играл е в театър „Възраждане“, София, във Великотърновския и в Шуменския театър. През 2011 г. специализира кукловодство. Автор е на детски театрални спектакли, в които и самият той участва. Обучава деца в магията на театъра. От 2021 г. се занимава с коучинг и невролингвистично програмиране (НЛП).