„Великов Строй Инвест“ ЕООД с нова услуга

Най-новият бранд на компанията се казва „Ogradi me”

„Великов Строй Инвест“ ЕООД с нова услуга

Какво стои зад „Ogradi me”, разговаряме с управителя на „Великов Строй Инвест“ ЕООД



Г-н Великов,  какво се крие зад „Ogradi me”? 
Изборът на име е интересен. Мислихме доста. Искахме да е креативно и да подсказва по еднозначен начин за това какво точно предлагаме. Така се роди идеята за името. „Ogradi me” е насочен бранд за оградни решения, продажба на огради, изграждане на огради, охрана на заграден периметър и др.

Какви огради предлагате и кои са ваши целеви клиенти?
Предлагаме много различни модели огради.Стремим се да имаме решение за всеки клиент и за всеки бюджет. Най-продавани са оградните пана, които са изработени от поцинкована мрежа, боядисани в зелено или антрацит. Те са монтират върху предварително изградена основа от бетон и анкериране на оградни  метални стълбчета. Паната се монтират посредством скоби и оградите от този тип са много практични и сравнително бюджетни спрямо други аналози на пазара. Също така са много устойчиви на стареене. Предлагаме най-различни височини и вариации. 
Много ключова услуга, която предлагаме е  строителство на оградата от изкопа, през доставката на паната и техния монтаж. В тази услуга можем да постигнем и най-добра цена, предвид затворения цикъл.
Освен тези огради за които разказах,  предлагаме и много други модели – телена ограда от поцинкована тел  с или без PVC покритие. Монтажът на тази ограда се извършва посредством бетонни или метални колове, които се вкопават в земята. 
Друг много търсен модел е зиданата ограда с бетонни блокчета.

Да разбирам ли, че предлагате специализирани и силно насочени професионални оградни решения?
Да, стараем се да бъдем профилирани и да предложим многообразие от оградни решения за всеки бюджет.

Кои са ваши основни клиенти?
Наши основни клиенти са физически или юридически лица, земеделци, строители.Също така хора, които много често имат ваканционен или селски имот, който се нуждае от добри грижи. Все по-често ни търсят и бизнес клиенти, които се занимават със строителство, а понякога и земеделци, които искат да оградят стопански двор, база или др.

Споменахте също за периметрова охрана. Що е то периметрова охрана?
Охрана на периметъра е система,която посредством датчици реагира на движение в рамките на предварително проектиран и очертан периметър, който е виртуален. Пресичайки виртуалните линии на датчиците се задейства алармена система и известяване по мобилен телефон чрез сим карта и модул. Така собственикът  на имота разбира,че има пробив в имота. От друга страна хората, причинили взлома, са шокирани от звука на алармената система. Така в общи линии работи системата за периметрова охрана.
Тази услуга е алтернатива на физическия СОТ, но е много по-евтина, по-достъпна и не изисква никакви месечни разходи за поддръжка.

Има ли сезонност при вашата работа или търсенето е целогодишно? 
Предвид започване на пролетния сезон и затоплянето на времето се регистрира сериозен ръст на запитванията,така че в този ред на мисли има определена сезонност. За предния месец март имаме изградени седем огради и сериозни продажби на оградни решения. От началото на месеца, само за първите четири дни, имаме множество запитвания и оферти, така че очакваме работата да се повиши значително.
Ние сме готови да поемем този повишен обем от работа и да отговорим на очакванията на нашите клиенти.

Къде могат да Ви намерят вашите клиенти?
Могат да ни намерят в нашия офис – гр. Добрич , ул. Райко Даскалов 9А , партер. 
Скоро предстои откриване на нашата база – ул. Калиакра 66, на входа на „Полуремаркета и Контейнери“ / до автомивка „Посейдон“. Също така работим и по създаване на уеб сайт, който ще бъде факт до края на месец април. Други възможни опции за контакт с нас са – velikov@ogradime.netи тел. за връзка 0896741059.