Зов за помощ: Още 30 000 лева са необходими за лечението на Станислава Петрова от Добрич

Във Фейсбук младата жена написа, че първият курс от четири вливки на стволови клетки и интензивната рехабилитация, които започнах края на ноември е приключил

Зов за помощ: Още 30 000 лева са необходими за лечението на Станислава Петрова от Добрич

„Преди дни се прибрах от Турция с пълни изследвания, които ми бяха направили, за да видим какви са точните резултати. Успехът, който постигнах след всяка една от вливките беше прекрасен и резултатите излязоха повече от задоволителни. Множество нервни клетки и мускули съживени, нова чувствителност и движения!”, пише в поста си Станислава.


Препоръката на лекарите е да се продължи веднага с още четири вливки. Затова и младата майка тръгва на 01.04 за следващия курс. Средствата за трите вливки са осигурени, но за последната, четвърта, Сиси отново има нужда от помощ.

„Сумата е 11 660 евро и 5000 лв. за Роботизираната рехабилитация, която знаете, че трябва да направя след всяка вливка.Крайната сума, която трябва да се събере е 30 000 лв. Да, не е малка, но вярвам и знам, че заедно ще успеем!”, пише още Станислава.

Припомняме, че Станислава е обездвижена след тежка катастрофа. След множество операции у нас, специалисти от Турция й дават надежда отново да проходи с помощта на вливане на стволови клетки и роботизирана рехаибилитация.