Мартенско дърво „разцъфтя“ в центъра на Каварна

Жените от Клуба на пенсионера "Радка Чаушева"-град Каварна зарадваха каварненци и гости на града, като украсиха дръвче с нова мартенска одежда

Мартенско дърво „разцъфтя“ в центъра на Каварна

Помощници в тазгодишната инициатива бяха ученици от 2 „б“ клас на СУ "Ст. Караджа", с ръководители Мария Янакиева и Оля Георгиева. Традиционно с бяло-червената премяна бе окичено липово дръвче в центъра на града, а децата посрещнаха Баба Марта със стихове, много усмивки и пролетни пожелания за най-цветния сезон от годината.
Инициаторите са убедени, че мартенското дърво ще усмихне жителите и гостите на града и ще ги дари с много позитивно настроение,усещане за надежда и ново начало. 




Децата и представителите на пенсионерския клуб отдадоха нужната почит на Баба Марта, като посетиха и Община Каварна. Малки и големи поднесоха своите наричания към местната администрация за здраве, дълголетие, успехи, преодоляване на трудностите, изобилие и късмет. С усмивка и надежда за ново начало с червено-белите символи на пролетта, пенсионерите закичиха местната управа - кмет, заместник кметове, началници на административни отдели и председател на общински съвет.