Хит представление с участието на Фънки в Добрич

Публиката на Добрич ще се забавлява с комедията "Веселата карета" в Органова зала на 15 февруари от 19:00 часа

Хит представление с участието на Фънки в Добрич

Димитър Баненкин, Точно Токмачкчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов, ще ви накарат да спите на земята и да ходите по небето. Театрален дебют в ролята на собственика на „Каретата“ прави Димитър Ковачев – Фънки. Автор на текста и режисурата е Елин Рахнев, музиката на Георги Георгиев  /“Остава“ „Homeovox“/, сценография и костюми Анелия Райкова.
 Веселата карета е непрекъснато на път, но всеки месец има задължителна спирка на сцената на Столичен куклен театър.  Остра сатира към деня и времето, харизматична игра на актъорската компания, емблематична музикална картина и визия – това  са определенията за спектакъла от публиката, която вече се е качвала на „Каретата“. 
„Каретата“ е подготвена, конете са впрегнати. Чака ви едно пътуване, в което всички сънища са реалност. Това пътуване не е за всеки, а само за избрани, за големи късметлии“, казва Фънки  -  по- известен в последните месеци като Господин Разцветников, собственик на „Веселата карета“. 
Всеки, който не се качи на Каретата , ще загуби част от мечтите си. Всеки, който е бил в нея,  ще ги има в излишък. Смехът е до синьо, а сълзата засяда след зениците...
Билети могат да бъдат закупени на касата на Органова зала, както и Ивентим.БГ, Български пощи, Магазини Технополис, бензиностанции ОМV, книжарници Офис 1
 Тел.: 0899560602