Маратонки за нея - Тези модели ще бъдат най-модерни през 2024!

Маратонки за нея - Тези модели ще бъдат най-модерни през 2024!

Нова година - нови маратонки! С навлизането в новата година започваме да се оглеждаме за нови кецове, с които да посрещнем пролетта. Независимо дали са вдъхновени от ретро скейт вълната или технологичното бъдеще - маратонките са задължителни във всеки дамски гардероб и ще продължат да бъдат много популярни през 2024 г.

Дамските маратонки отдавна не се комбинират само със спортна визия, а се пренасят в лайфстайл модата. 2024-та година идва с много цвят, разнообразие в дизайна, по-плоски профили и ретро вид със спортно ДНК. Онлайн магазини CCC предлагат изобилие от всички най-модерни маратонки, а във физическите им магазина можете да ги видите и пробвате на живо. Ние ще се погрижим да Ви вдъхновим с последните модни тенденции в следващите редове и ще Ви разкрием най-горещите модели тази година!



Барби стилът се завръща през 2024 г. с розови маратонки

Розовият Барби стил беше навсякъде през 2023 г., а тази година ще носим розово и върху спортните си обувки! Всички нюанси на цвета се вливат в дизайна на дамските маратонки за перфектната комбинация от спортни и момичешки стилове. Не е задължително барби обувките да са футористични. Актуалните ниски ретро кецове също се предлагат в бледо розово и могат да бъдат и неутрални. Можете да носите тенденцията с минималистично облекло за офиса, като поп цвят за клуба, или да се отдадете на забавлението с монохромен розов външен вид.

Еко и веган маратонки – Стилът среща устойчивостта

Устойчивите маратонки ще бъдат особено популярни през 2024 г. Технологичното развитие кара все повече дизайнери да проектират иновативни и еко модели от рециклирани материали, а съвременната жена да прави модно заявление за съзнателност при избора си на обувки. Дали една маратонка може да бъде описана като устойчива зависи не само от материала, използван за направата й, но и от производството. Например, много марки разчитат на рециклирани материали или работят по неутрален спрямо климата и пестящ ресурси начин. Ще сте абсолютно в крак с тенденцията с устойчива версия на любимите си класически ниски бели маратонки, които могат да бъдат стилизирани с всяка визия - независимо дали носите дънки или модерен елегантен широк панталон.

Металически блясък и върху маратонките

Тази тенденция изглежда ли ви позната? Актуалните металически цветове, познати от дрехите и аксесоарите през 2023 г., са тук и тази година, за да останат! Към този момент всичките Ви любими марки са извадили метални стилове, независимо дали става въпрос за ретро маратонки за бягане или по-елегантен модел на платформа. Среброто несъмнено е фаворит, но не забравяйте и цветните метали в търсенето си, като комбинирате металик с розовата барби тенденция. Можете да разчитате на тази крещяща тенденция, за да издигнете всяко облекло, дори и спортен клин със суитшърт!

Скейтърски модели в Y2K стил

Ретро маратонките през 2024 г. идват директно от дъската за скейтборд. 2000-те години донесоха в модните тенденции не само дънки с ниска талия и къси горнища, но и скейтърска мода в обувките. С тенденцията Y2K от миналата година този аспект отново стана видим чрез ретро маратонките със скейтърски вид.

Красотата е в детайлите!

Перфектни чисто бели или черни маратонки? Това е нещо от миналото. Дните на скучните обувки свършиха, на мода са текстурираните груби маратонки. Ако носят илюзията, че са мръсни, имат протрити текстилни детайли или плетени декорации като от стар пуловер, тогава това са модерните маратонки за Вас! Идеално се съчетават с тихия лукс на модерен елегантен костюм или изчистена рокля. Най-добрата част? Няма нужда да се тревожите за малко петно или гънка след покупката.