Четирима задържани мъже, шофирали след употреба на алкохол

Нарушителите са задържани за срок от 24 часа

Четирима задържани мъже, шофирали след употреба на алкохол

На 22 декември, около 00:10 часа в с. Владимирово, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено“, управляван от 46-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,43 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.


На 25 декември, около 01:30 часа в с. Одърци, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел“, управляван от 33-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,23 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 25 декември, около 22:20 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел“, управляван от 51-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,16 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 25 декември, около 23:50 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Хонда“, управляван от 26-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,62 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.