Добричлията, държал 11 кг. наркотици, остава в ареста

35-годишният добричлия е установен с количествата наркотици по време на акция на 4 декември

Добричлията, държал 11 кг. наркотици, остава в ареста

35-годишен мъж от Добрич, обвиняем за държане на близо 9 килограма марихуана, около 500 грама кокаин и около 1500 грама амфетамин, остава в ареста по искане на Окръжна прокуратура – Варна.

Големи количества наркотици са иззети при акция от адреси в Добрич и Варна

35-годишен мъж от Добрич е задържан под стража по искане на Окръжна прокуратура – Варна във връзка с обвинения за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества. 
При реализация на ОД на МВР – Варна, проведена под надзора на Окръжната прокуратура в града на 4 декември 2023 година, от два адреса в Добрич и Варна, както и от лек автомобил, са иззети големи количества от различни видове наркотици. Общото количество марихуана, намерено при претърсванията, е близо 8800 грама, намереният амфетамин е около 1500 грама, иззети са близо 500 грама кокаин. В жилищата са намерени и иззети електронни везни, а от адреса във Варна са иззети 7850 лева.
Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура. Определението на съда подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Варна.