На Андреевден баща и син именици дариха батут на Детска ясла Каварна

С батут зарадваха тази година малчуганите от Детска ясла "Щастливо детство" Каварна, Андрей и Андрей младши, съобщава вестник Факел Каварна

На Андреевден баща и син именици дариха батут на Детска ясла Каварна

Родителите на Андрей младши - Андрей и Галя, не спират да проявават жест на съпричастност към идеята да се прави добро на днешния Андреевден, още от времето, когато и двете им деца са получавали грижи и внимание в детското заведение. От тогава датира и любовта към спорта у момчето, което показа медали и купи, завоювани от тенис турнири през последния месец.


С охота то демонстрира и някои движения, проследени с интерес от невръстните послушковци в залата, приютила домакини и гости за празника. Всички бяха привествани от директора Валентина Георгиева, която благодари за подаръка и на свой ред изненада дарителите със стенен часовник с лика на баща и син тенисисти, изработен по поръчка от Ж. Гавраилов в в символиката на престижното спортно хоби. От колектива припомниха и свидни моменти от годините на Андрей младши в Яслата. Вълнението от незабравимите мигове не скри и сестра му Жасмина. 

Източник: Вестник Факел - Каварна ПЛЮС