Коледен дух с подаръци, направени от майка на дете с увреждане

Коледа наближава, а списъците с подаръци стават по-дълги. Петя Коцева изработва красиви изделия с кауза – да подкрепя болното си детенце. Подаръците са разнообразни и пъстри, така че да зарадват всеки

Коледен дух с подаръци, направени от майка на дете с увреждане
Остават 35 дни до Коледа. Ако имате дълъг списък с подаръци за купуване за близки и приятели, то в страницата на Петя Коцева може да намерите страхотни варианти. Петя е добричлийка, майка на четиригодишния Митачко. Той е с детска церебрална парализа и епилепсия. Майка му подкрепя духа и домакинството с изработка на разнообразни красиви ръчни изделия. Част от изделията са свещи, украса, платнени книжки, сапунчета и други неща. Пълен набор от продукти на Art Design Kotseva може да разгледате тук.  А интервю с Петя Коцева може да прочетете по-долу.



Откога се занимавате с дизайн и изработка на ръчни изделия?
Занимавам се с ръчно изработени изделия от около четири години, когато стартира кампанията за сина ми. След това се създаде групата "Купи подарък от майка на дете с увреждане", която даде уникалната възможност на нас, майките на деца с увреждания и хората с такива, да творим и да се развиваме от домовете си. Там може да откриете всичко необходимо за вашите празници, да зарадвате себе си и любимите си хора. Силно апелирам ръчният труд в България да се оцени. След което беше създадена и страницата ми „Art Design Kotseva“, в която може да разгледате малка част от изделията, които често са уникати. Те не могат да бъдат повторени и се старая във всеки един да оставя част от сърцето си!
Кой е любимият Ви артикул, който предлагате?
Любимите артикули остават коледните, защото с тях стартира цялото това вълшебство. А както всички знаем - Коледа е вълшебство. 
Какво си пожелавате за Коледа?
Пожелавам на себе си, на прекрасното ми семейство и на всички читатели здраве, много обич, топлота и вяра. Нека бъдем добри и прекрасни, но не само в такива дни. Защото животът е вълшебен и вярвам, че е огледало на това, което даваме.