Средствата, необходими за лечението на Станислава Петрова са събрани

Добрата новина съобщи младата жена във Фейсбук

Средствата, необходими за лечението на Станислава Петрова са събрани

За борбата на младата жена отново да се изправи на крака и кампаниите, организирани за събиране на необходимите за това средства, сме ви разказвали в Добрич онлайн. 

Станислава Петрова  е на 34г., майка на 5-годишно момченце. Преди близо четири години тя претърпява тежка катастрофа и остава обездвижена от кръста надолу. Следват години рехабилитация у нас, но с течение на времето шансовете за пълно възстановяване намаляват, затова младата жена търси и други възможности за по-бързо оздравяване. Надежда да проходи има, но сумата беше непосилна за семейството й. Организирани бяха различни събития, кампании  и средствата са събрани. И има шанс мечтата на малкия й син - мама да проходи, да стане реалност. 

Ето какво написа във Фейсбук Станислава:

"Здравейте Прекрасни Хора!

С Огромна радост,вълнение и благодарност,искам са ви съобщя,че Успяхме!

Благодарение на всички вас,аз имам възможността да започна лечението,за сбъдване на тази негова мечта!

С помощта на хората с големи сърца,които организираха различни събития и всички роднини,приятели,колеги и познати,включили се по различни начини и са ме подкрепили в кампанията,тя е успешна!

Парите, които събрахме с общи усилия са 95 758 лв.

Това не е пълната сума,но с мен се свърза един Благодетел,също с голямо сърце.

Той желае да остане анонимен, но ще поеме остатъка от парите,за да мога да започна вливането на стволовите клетки и рехабилитацията.

В най-скоро време, аз ще съм на път да поема поредната борба и съм безкрайно благодарна и щастлива, че до себе си имам толкова много добри хора,които ме подкрепят!

Сърдечни Благодарности и Адмирации към всички Вас!

Бъдете здрави и Благословени!"