Йорданка Костадинова, ПП-ДБ: Срамувам се от неизпълнените обещания на досегашния кмет на Добрич

Йорданка Костадинова, ПП-ДБ: Срамувам се от неизпълнените обещания на досегашния кмет на Добрич

Улица „Загоре" е една от шестте улици в Добрич, които са отчетни като ремонтирани от  отиващата си кметска администрация. Йорданка Костадинова, кандидат за кмет от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България", бе поканена от Виолета Димитрова, която се грижи за болната си майка, която е със 100% инвалидност.
Преди време изградили сами удобна бетонна рампа, по която да излизат с инвалидната количка. Миналия месец обаче от Общината започнали ремонт. Изкопали където каквото могли, в т.ч. и рампата, и заминали. На въпросите на Виолета кога и как ще се случи ремонтът от Общината ѝ отговорили да ги очаква. Да ги очаква на 9 октомври 2023 г., когато ще продължи ремонтът на улицата. Не, че някой им е повярвал, но със сигурност се разочаровали, когато никой не се появил. Няма ги и днес.
Отчетените като изразходвани средства за нейния ремонт не са много, но тук не става дума само за пари. Тук става дума за излъгани надежди, изоставени граждани, за хора загубили вяра, че нещо може да се промени.
Тук, хората имат дълги списъци с проблеми, които чакат своето решение и много се надяват някой им обърне внимание. Улицата, за която, както казва 78-годишната Иванка Маркова, може много да се говори, но няма кой да слуша. „Народът мълчи и търпи и си отива от този свят в мизерия. За какво строихме този град?", риторично пита Иванка.
„Срамувам се пред хората, които живеят на тази улица. Срамувам се от неизпълнените обещания на досегашния кмет", споделя Йорданка Костадинова. Тя увери, че с доверието на добричлии, на улица „Загоре" ще започнат истински ремонтни дейности, за да се върне достойнството на хората.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!