Нивелин Радичков: Нашите опоненти залагат на негативна и черна кампания

Председателят на ОС Нивелин Радичков за предизборната кампания

Нивелин Радичков: Нашите опоненти залагат на негативна и черна кампания

Господин Радичков, започва предизборната кампания с каква нагласа влизате в нея?



Както досега ние ще се явим като Местна коалиция. Към нас се присъединяват и Има такъв народ и  ВМРО. Скоро ще обявим и имената на кандидатите за общински съветници. Още от сега мога да кажа, че в нея ще влязат изключително качествени хора с опит, знание и конкретни идеи, които да допринесат за развитието на нашия град.

Как очаквате да протече предизборната кампания?

За съжаление вече стана традиция нашите опоненти да залагат на негативна и черна кампания. Така беше на миналите избори, сега имаме всички индикации, че няма да има промяна. Атаките срещу кмета вече са факт, вероятно ще има такива и срещу нас кандидатите за общински съветници.

Това не ни притеснява, защото сме убедени, че хората ще направят разлика между фалшивите новини и скалъпените предизборни обвинения и истината.

Кой ще бъде основният ви опонент?

Както винаги сме правили досега, ние ще водим позитивна кампания насочена към хората и техните проблеми. 

Наистина ще бъде жалко, ако останалите кандидати за кметове и общински съветници заложат на черна и негативна кампания, фалшиви профили и жълти публикации. Сред тях има качествени хора, които може да паднат жертва на политическите амбиции и негативизма. От това ще загубят не само те, а и гражданите на Добрич, които вместо дебат с идеи и предложения, ще видят само оплюване и омаскаряване на противниците. Ние категорично няма да участваме в това.

Решението кой ще бъде кмет и общински съветник не трябва да се взима от партии и партийни лидери, а гражданите на Добрич. Ще се борим за тяхното доверие и вярвам, че ще спечелим.