Благотворителен бал за набиране на средства за лечението на млада жена, пострадала при катастрофа в Добрич

Благотворителен бал за набиране на средства за лечението на млада жена от Добрич, пострадала при катастрофа, ще се проведе на 13 октомври от 18.30 часа в ресторант „Ер Ка“

Благотворителен бал за набиране на средства за лечението на млада жена,  пострадала при катастрофа в Добрич

Нека да покажем, че добрите дела и забавлението правят чудеса!, се казва в поканата за събитието, което е организирано от Димитър Димитров, Корнелия Михалева, Пламена Александрова и орк. „Мега“. Освен организаторите, в благотворителното събитие ще се включат много техни колеги музиканти, певци и танцови състави от Добрич. Сред участниците са народната певица Ваня Вълкова, група „Старт“, оркестрите „Шувари и Табиет, „Гочев Бенд“, участниците в Гласът на България Александър Петров и Максим Панайотов, Клуб за народни танци „Пъстър хоровод“, детска танцова школа „Жътвари“, брейк клуб „Кошера“ и други.


Предвидени са томболи с атрактивни награди и търг.

Цената на куверта е 60 лева.

Станислава Петрова  е на 34г., майка на 5 годишно момченце. Преди близо четири години  тя претърпява тежка катастрофа, от която получава разкъсвания и кръвоизливи в корема, пукнати ребра и счупване на гръбначен прешлен, който е заменен изцяло с титаниев, вследствие от това се получава притискане на гръбначния мозък.Това е причината младата жена  да изгуби чувствителност и движение от кръста на долу и да бъде прикована в инвалидна количка. След дълго възстановяване от операциите, които е претърпяла, тя води тежка и интензивна рехабилитация, както у дома, така и в болница Сердика-гр.София, където се включват и роботизирани уреди за възстановяването и.Благодарение на Вашата помощ тя успя да се възползва от това, което и предлагат в България,  но въпреки постигнатите резултати,за съжаление това не е достатъчно. С течение на годините шансовете за пълно възстановяване намаляват,  затова тя търси и други възможности за по-бързо оздравяване.

След пълни изследвания ЯМР, Скенер и консултации с Професори в болница  REYAP HASTANESI CORLU в Турция и е предложена терапия със стволови клетки.Тя минава комисия и е одобрена.Тези вливания ще бъдат придружени със същата роботизирана рехабилитация, която е водила и досега.За да не се оскъпява офертата от Турция професорите са съгласни да продължи рехабилитацията в болницата в София и да пътува за всяка вливка през две седмици до Турция.Това ще бъде по-трудно за нея, но е по-евтин вариант , защото сумата и без това е непосилна за Сиси и семейството и.

Офертата, която и е дадена за вливанията на стволови клетки е 46 000Евро.

 Офертата за роботизирана рехабилитация е 4,500Евро.

Периодът, в който ще се направят тези процедури е два месеца, през които тя трябва да е под наблюдение в болницата.

Престоят там за този период е 6,000лева.

Необходимите средства за по-бързото възстановяване на Станислава е около 110 000 лева. Сума, непосилна за семейството.  Затова младата майка разчита на помощта на всички с добри сърца.

Начина, по който може да се помогне на Станилслава  е по Дарителска сметка в банка ОББ клон гр.Добрич.

IBAN: BG36UBBS80021092761840

Титуляр: Станислава Тихомирова Петрова.

Резервации за благотворителния бал:

0899 797 713 – Пламена Александрова

0899 899 108 – Станислава Петрова