31-вото изложение „Селското стопанство и всичко за него“ беше официално открито

Изложението ще се проведе до 2 септември и е разположено в СК „Простор“ в Добрич

31-вото изложение „Селското стопанство и всичко за него“ беше официално открито

Гости на официалното откриване на изложението „Селското стопанство и всичко за него“, организирано от „Добрички панаир“ АД, бяха кметът на Община Добрич Йордан Йорданов, председателят на Общинския съвет Добрич Нивелин Радичков, зам.-областният управител Живко Желязков, директорът на ОД „Земеделие“ инж. Десислава Иванова и председателят на Добруджанския съюз на зърнопроизводителите Радостина Жекова.



Изпълнителният директор на „Добрички панаир“ АД Звезделина Иванова приветства всички участници в изложението, благодарение на които е възможно събитието да се проведе за 31-ви път.


„Да си добруджанец е призвание – към своя род и ежедневния труд, за да може нашата прекрасна земя да бъде плодородна“, заяви в приветствието си кметът на Община Добрич Йордан Йорданов. Той изрази увереност, че в сложните времена за българското земеделие само обединени могат да постигнат общите цели за запазване на богатството на Южна Добруджа.

Министърът на земеделието и храните Кирил Вътев изпрати приветствен адрес, който беше представен от директора на ОД „Земеделие“ инж. Десислава Иванова. 


В изложението „Селското стопанство и всичко за него“ участие тази година вземат 35 фирми от България и чужбина.