Добруджа победи Ботев Пловдив II с 2:1

Точните попадения отбелязаха Денислав Ангелов (28`) 1:0, Янчо Андреев (37`) 2:0, Монир Хакир Ал Бадарин (72`) 2:1

Добруджа победи Ботев Пловдив II с 2:1
Началото на двубоя започна с превес на домакините. В 5-ата мин. Денислав Ангелов получи добра топка, но пропусна да реализира. Добруджа се настани трайно в половината на гостите и организира непрекъснати атаки към противниковата врата. Най-близо до гола бе Шериф Осман в 23-ата мин., когато отправи силен удар с глава след изпълнение на ъглов удар. След още една бърза атака, в 28-ата мин. Денислав Ангелов бе точен и откри резултата в полза на Добруджа. Натискът на домакините продължи и в 37-ата мин. Янчо Андреев покачи на 2:0.

Второто полувреме започна отново с превес на Добруджа. В 70-а минута Андриан Димитров получи отлична възможност да реализира трето попадение за Добруджа, но вратарят на гостите изчисти топката в ъглов удар. 2 минути по-късно обаче, Монир Хакир Ал Бадарин от Ботев изненада Добруджа и с далечен удар вкара топката в мрежата.


Капитанът на Ботев Мартин Ситев получи жълт картон за грубо нарушение срещу Янчо Андреев. За бавене на играта в самия край на мача жълт картон получи и вратарят на Добруджа Христо Ковачев.

През второто полувреме в игра за Добруджа влязоха Мартин Милушев, Стефан Митев и Лъчезар Йорданов.