Специалисти по детски болести ще преглеждат безплатно в Добрич

„МБАЛ-Добрич“ АД гр. Добрич ще посрещне едни от най-добрите специалисти по детски болести от София, които ще преглеждат безплатно деца от Добрич и областта на 18 март 2023 г. Прегледите се провеждат под егидата на община Добрич и със съдействието на КК Албена.

Специалисти по детски болести ще преглеждат безплатно в Добрич

Лекарите са част от Програма "Детско здраве", в която участват водещи специалисти от болница "Пирогов" и от Столична лекарска колегия.



Лекарите са от специалностите:

УНГ, ортопедия, неврохирургия, урология, хирургия, кардиология, неврология, ендокринология, дерматология, педиатрия, образна диагностика, акушерство и гинекология и офталмология.

Екипът ще преглежда деца от 0 до 18 г. в Медицински център ЕООД при „МБАЛ-Добрич“ АД гр. Добрич. Прегледите ще се извършват на 18.03.2023г. /събота/  от 9.30 ч. до 14.30 ч. в Медицинския център на болницата.

Децата, които са с придружаващи заболявания, трябва да носят със себе си по време на прегледа цялата медицинска документация, съпровождаща заболяването.

Деца с остри респираторни заболявания не е желателно да посещават профилактичните прегледи с цел ограничаване разпространението на вируса.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатни профилактични прегледи е необходимо предварително да се запишат на телефон 0884 54 09 74.

Записването се случва всеки работен делничен ден между 9.00 и 16.00 часа.