Приемна на Албена Симеонова и екипът на "Демократична България" в град Тервел

Сред основните теми на местните хора са земеделието, винарството, пътищата и демографската криза. Местните търсят начини да подкрепят местната икономика, но са спирани от редица административни пречки, които им пречат да развиват бизнеса си спокойно

Приемна на Албена Симеонова и екипът на "Демократична България" в град Тервел

ДБ посочва, че като народен представител Албена Симеонова неведнъж е повдигала проблемите на земеделието, водите, пътищата и горите пред представителите на изпълнителната и законодателната власти, като това води до частично решаване на повечето от проблемите.



"Трайното решение на местните проблеми ще настъпи, когато общинският парламент започне да обръща специално внимание на всеки един проблем, а за това трябват упорити и мотивирани хора, затова сред ключовите цели, които си поставяме е мобилизация на гласоподавателите с цел постигане на още по-високи цели" - посочват от партията.

На срещата присъстваха Албена Симеонова, народен представител от "Демократична България", арх. Надежда Пампорова (Да, България, Добрич), Божидар Радев (ДСБ, Добрич), Георги Стефанов (Да, България, Ген. Тошево) и Преслав Нейчев (Да, България, Добрич).

В срещата се включи и Жеко Петков, координатор на "Продължаваме промяната" за община Тервел.