Конкурс за рисунка „Не си сам в мрежата“

Конкурс за рисунка „Не си сам в мрежата“
Срокът за предаване на рисунки на тема ''НЕ СИ САМ В МРЕЖАТА'' за конкурс по повод Международен ден за безопасен интернет е 31.01.2023 г. Все още имате възможност да се включите

Община гр. Добрич и Превантивно-информационен център към Общински съвет по наркотични вещества гр. Добрич обявяват конкурс за рисунка на тема: „Не си сам в мрежата“.


Конкурсът се организира по повод Международният ден за безопасен интернет, който отбелязваме през м. февруари.


Целта на конкурса е да провокира и даде възможност на децата и младите хора да изразят своето виждане чрез изобразителното изкуство.


В конкурса могат да участват ученици от всички училища от Област Добрич, разпределени в две възрастови групи:


I възрастова група – ученици от 4. до 7. клас


II възрастова група – ученици от 8. до 12. клас


Всеки участник представя една творба по зададената тема „Не си сам в мрежата”.  Размерът на листа трябва да е 50х35 см. Към всяка рисунка трябва да има представена следната контактна информация: Трите имена, Учебно заведение, Клас, Телефон


Жури ще оцени рисунките, а резултатите ще бъдат обявени на 7 февруари на фейсбук страницата на Превантивно-информационен център по наркотични вещества град Добрич. 


Първите трима класирали се в съответната възрастова група ще бъдат отличени с материални награди, а всички останали участници ще получат грамоти.


 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+