Откриват клуб за деца със специални потребности

Сдружение „НИЕ- 2020“ кани родители и децата им и всеки, който има интерес да присъства на официалното откриване на новия клуб за деца със специални потребности

Откриват клуб за деца със специални потребности

Камелия Тодорова, председател на клуба сподели пред Добрич Онлайн, че е единствен в България. Майките са положили много труд  и усилия за тази тяхна обща цел - да създадат база, където техните деца да бъдат нормално приети и обществото лесно да ги опознае.



Председателят на сдружението, г-жа Тодорова, изказва своята благодарност към Община град Добрич, всички приятели, фирми и организации за оказаната огромна подкрепа, това клубът  да стане реалност.

Всяко дете може да посещава залите, няма никакви изисквания за потребителски такси. До момента членовете на „НИЕ- 2020“ са 20 души, като децата, които посещават базата, не са само със специални потребности.

Целта на Сдружение „НИЕ- 2020“ е да достигне до колкото се може повече хора. Също така майките искат техните деца да си създадат приятелства и да се даде на обществото гласност, че те са като всички останали - съвсем нормални.

 

Откриването е на 23 ноември от 11 часа в сградата на бившето училище „Отец Паисий“.