Днес Стефан Вълдобрев и Мирослав Иванов гостуват в дома на маестра Константина Петкова

Днес в двора на дома на маестра Константина Петкова в с. Пчеларово ще звучат песните на Стефан Вълдобрев и компания от 11:30 часа

Днес Стефан Вълдобрев и Мирослав Иванов гостуват в дома на маестра Константина Петкова

„Срещи с изкуството в артистичния дом на маестра Константина Петкова“ продължава и днес. Днес в Пчеларово ще бъдат Стефан Вълдобрев и - вокал и китара и Мирослав Иванов - китара,  започват в 11:30. 



Стефан Вълдобрев е автор на огромна по обем музика – поп и рок, за киното (над 20 филма – игрални и документални) и за театъра (над 70 спектакъла). Той е вокалист и китарист. Основател е на групата „Обичайните заподозрени“, която активно концертира и има огромна популярност, създавайки модерни шлагери. Стефан Вълдобрев е артист с много таланти. Той е и театрален режисьор с постановки на престижни сцени, филмов и театрален актьор.

Завършил Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“, Мирослав Иванов има богата солова кариера с издадени три самостоятелни албума, основател на „Сафо“, съосновател на импровизационната група „Метаформоза“, член е на множество формации, сред които „Инфинити“ и Funkallero на Васил Спасов. Мирослав Иванов свири като студиен музикант в записи на Васил Найденов, Стефан Вълдобрев, Васил Петров и мн. др.