Атанас Атанасов, ДБ: Подкрепете най-предвидимата политическа сила (ДБ), за да има устойчиво развитие в държавата

Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов, бившият министър на околната среда и водите Борислав Сандов, съпредседателите на „Зелено движение“ Добромира Костова и Владислав Панев, както и световноизвестната тенисистка Мануела Малеева почетоха, заедно с екипа на ДБ Добрич, празника на Добрич по повод 82 години от освобождението от румънска власт на Южна Добруджа.

Атанас Атанасов, ДБ: Подкрепете най-предвидимата политическа сила (ДБ), за да има устойчиво развитие в държавата



„България има нужда от устойчиво политическо развитие и това може да стане само през мнозинство на реформаторските сили“, заяви съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов. Според него, ако се получи мнозинство при реставраторските сили, то това означава ново служебно правителство. „Ако Борисов е първа политическа сила, това означава, че отново няма да има правителство“, допълни Атанас Атанасов и призова на предстоящите парламентарни избори гласоподавателите да подкрепят най-предвидимата политическа сила, а именно ДБ. Той апелира и за висока избирателна активност, тъй като само по този начин може да се противостои на купените гласове на ГЕРБ и ДПС, които са сигурни. „Свободните хора, не се колебайте и излезте и подкрепете ДБ, за да може да има устойчиво политическо развитие в държавата. Ниската избирателна активност е подарък за корумпираната Борисова държава, затова излезте и гласувайте“, апелира Атанасов.


Съпредседателят на „Зелено движение“ Владислав Панев също призова към активно гласуване, тъй като в противен случай се подкрепя купуването на гласове. „Високата избирателна активност е гаранция за по-добро управление на България“, заяви той. „Демократична България е силата на разума и съм убеден, че Виденова зима няма да има - напротив, с адекватните решения и по енергийната криза, и по останалите кризи, България може да излезе още по-силна. Но това ще се случи само ако Демократична България е фактор в управлението“, категоричен е Владислав Панев. 

Добромира Костова, съпредседател на „Зелено движение“, изрази подкрепата си към листата на ДБ в Добрич, с лидер Албена Симеонова, и заяви, че в цялата листа има само стойностни и качествени кандидати. Тя призова да се гласува за ДБ, защото трябва страната ни да върви напред. 

„Каузата на Демократична България е развитието на България, просперитета на българските граждани и догонването на европейските стандарти“, посочи бившият министър на околната среда и водите Борислав Сандов. По думите му българската земя, българските хора, участието ни в ЕС и НАТО ни дават гаранция, че при едно умело и разумно управление България може да се развива като достойна част от Европа.  

Екипът на Демократична България призова на 2 октомври всички да упражнят правото си на глас, защото, който не гласува, гласува за ГЕРБ и ДПС!

ЗА УСТОЙЧИВО И ПОЛИТИЕСКИ СТАБИЛНО УПРАВЛЕНИЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ С БЮЛЕТИНА НОМЕР 25  

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!